• Program


  Hamis hang - Orlai Produkció

  Hamis hang - Orlai Produkció

  Didier Caron méltán népszerű darabjának magyarországi ősbemutatóját az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum koprodukciójában Ujj Mészáros Károly, a Liza a rókatündér című nagysikerű film rendezője állítja színpadra.

  Aktuális előadások  Az Orlai Produkció szeptember 14-i előadása betegség miatt elmarad. A megvásárolt jegyek az október 6-i előadásra automatikusan érvényesek.

  DIDIER CARON: HAMIS HANG
  Fordította: Tótfalusi Ágnes

  Játsszák:
  Vasvári Csaba
  Nagy Dániel Viktor

  Látvány: Fekete Anna

  A rendező munkatársa: Kovács Henrietta
  Rendező: Ujj Mészáros Károly

  Producer: Orlai Tibor

  Az esti koncert után H. P. Miller, a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan ér öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva. Sokáig már nem kell vesződnie féltehetségű zenészeivel, mivel elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A világhírre vágyó zenész ajtaján egy különös belga úr, Leon Dinkel kopogtat. A titokzatos rajongó kitartó precizitással, lépésről lépésre fosztja meg Millert nagyratörő álmaitól, szétszedve és elemeire bontva a karmester egoját és önbecsülését. A feszült, óramű pontosságú kamaradarab krimibe illő fordulatai három éve töretlen sikerrel kápráztatják el a párizsi közönséget és kritikusokat.

  „A szerző engedélyét a Thomas Sessler Verlag GmbH és a Hofra Kft. közvetítette.”

  A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik!

  Ajánló


  Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én…

  A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

  Ítélet két részben – a Kultúrbrigád és az Átrium előadása  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016