• Program


  Hangfestett történetek Lackfi Jánossal - Ifjúsági koncert ( 6-12 év) az Óbudai Danubia zenekarral

  Hangfestett történetek Lackfi Jánossal - Ifjúsági koncert ( 6-12 év) az Óbudai Danubia zenekarral

  Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.  több

  A jó meséknek dallama van, mi pedig arra vállalkozunk, hogy ezen a délelőttön Lackfi János legszebb, (legviccesebb) legfurább történetei mögé felfessük a hozzávaló zenéket. Mi hozzuk az alapokat: Egy szimfonikus zenekart, sok-sok hangszert, kódszavakat és jelnyelvet, egy igazi közösségi improvizációt, amiben mindenki zenekari taggá válhat. És még szolfézs sem kell hozzá…egyszóval nem érdemes kihagyni.

   

  A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

  Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:

  A kijelölt esőnap, az előadást követő nap, melyre a megváltott jegyek érvényesek. Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított első felvonás folytatásával 30 percet várunk) a jegyek az előadás dátumától számított 7 napon belül a vásárlás helyén visszaválthatók, illetve ha lehetőség van rá, más előadásra becserélhetők. Az első felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. Amennyiben nincs szünet, és lement az előadás fele, úgy megtartott előadásnak minősül. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról a szervezők legkésőbb a rendezvény napján 15:00 óráig, a www.vorosmartyemlekhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

  A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondják. Kérjük a kedves nézőket, hogy a félbeszakadt előadás esetén jegyeiket, mindenképpen őrizzék meg, mivel ez szolgál arra, hogy a pótlására kijelölt esőnapon ismét részesei lehessenek a produkciónak.

  Színpad igazgató : Kelemen István

  Producer : Pál Gábor

  Ajánló


  1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

  Jótékonysági nap a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus árváiért támogatására  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016