• Program


    Happy 2023 - Chameleon Jazz Band

    Happy 2023 - Chameleon Jazz Band

    A dallamos jazz-t és az igényes popzenét ötvöző Chameleon Jazz Band formáció az elmúlt években 9 európai ország 50 városban több mint 350 koncertet adott. 2021 tavaszán jelent meg nyolc saját dalt tartalmazó, STORIES című albumuk, 2021 novemberében pedig LIVE FROM TOKAJ kisfilmjük.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 5. csütörtök, 19:00

    Happy 2023 - A Chameleon Jazz Band újévi koncertje

    A Chameleon Jazz Band hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján.

    A dallamos jazz-t és az igényes popzenét ötvöző Chameleon Jazz Band formáció az elmúlt években 9 európai ország 50 városban több mint 350 koncertet adott. 2021 tavaszán jelent meg nyolc saját dalt tartalmazó, STORIES című albumuk, 2021 novemberében pedig LIVE FROM TOKAJ kisfilmjük. A 2022 tavaszán megrendezésre kerülő, országjáró körút után Szlovákiában és Ausztriában is színpadra állt a zenekar.

    HAPPY 2023 koncertjükön különleges, baráti hangulatú estre számíthatnak a zenerajongók!

    Felhívjuk figyelmüket, hogy a belépőjegyek nem helyre szólnak, helyfoglalás érkezési sorrendben. Szeretettel várjuk Önöket!

    Ajánlatunk


    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016