• Program


  HARLEM GLOBETROTTERS - 2021

  HARLEM GLOBETROTTERS - 2021

   

  Kedves Jegyvásárló!

   

  Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a még fennálló járványügyi helyzet tükrében az amerikai Harlem Globetrotters 2021. május 24-én a Tüskecsarnokba meghirdetett előadása egy későbbi, új időpontban kerül megtartásra! 

   

  A jelenlegi helyzet, valamint a külföldiek Európába, illetve az európai országok közötti beutazási korlátozások miatt a Harlem Globetrotters a „Pushing the Limits” elnevezésű világkörüli turnéjának összes európai állomását elhalasztja. A produkciónak és nekünk is, mint szervezőknek az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni az eseményen. Ezért kerül a turné összes állomása, köztük a budapesti esemény is egy olyan későbbi időpontra, amikor azt már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani.

   

  A Harlem Globetrotters menedzsmentje az európai turné új időpontjain dolgozik. Amint véglegesedik az új budapesti dátum, értesíteni fogjuk Önt, addig is türelmét szeretnénk kérni.Kérjük, hogy a megváltott belépőjegyeit őrizze meg, melyek az új időpontra érvényesek lesznek.

   

  Köszönjük türelmét és megértését, jó egészséget kívánunk!

   

  Üdvözlettel:

   

  Broadway Event Kft.

  ***********

   

  Az új turné számos újdonságot ígér a közönségnek! A jelenleg 21 világrekorddal büszkélkedhető Globetrotters minden meccsen élőben kísérel meg újabb világrekordot felállítani. Több helyszínen előadják majd a teljesen elsötétített pályán a legendás „Magic Circle” („Bűvös kör”) labdaadogató bemelegítésüket, melynek során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja majd az egyedüli fényforrást. A rajongók nagy örömére „Az ötödik negyed” elnevezésű interaktív, meccs utáni autogram-osztogatás is állandó eleme lesz a show-nak, ahol a közönségnek lehetősége nyílik közelről, személyesen találkozni a sztárjátékosokkal. Műsorukba visszatér a „Magic Pass”, amikor is a meccs előtt a rajongók a pályára léphetnek, elcsíphetik kedvenc játékosaikat egy fénykép erejéig, sőt, akár azt is megtanulhatják, hogyan kell az ujjuk hegyén pörgetni a labdát. És a csapat ebben az idényben ünnepli a négypontos dobás 10. évfordulóját – a sportágba ezt ők vezették be 2010-ben –, így minden bizonnyal, a távolról dobott kosarakból sem lesz hiány.

   

  „A Globetrotters mindig is a szórakoztatásról és az újításról volt híres; ez a szezon sem lesz kivétel” – nyilatkozta Lou Dunbar legendás Globetrotter-játékos és vezetőedző. „Rajongóink mára már többet várnak el tőlünk egy egyszerű show-műsornál. Ez a turné minden eddiginél több szórakozást és izgalmat ígér. Alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk, szeretnénk életre szóló emlékeket nyújtani!”


  Magic Pass - Meet&Greet

  Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük. A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.  Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez:

  - A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény.

  - Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket.

  - A Magic Pass jegyre a 20%-os gyerekkedvezmény nem érvényes.

  - A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség.

  - A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése.

   

  17.00 kapunyitás

  17.30-18.00 Magic Pass Pre-Show – Meet&Greet

  18:00 általános kapunyitás

  19.00 meccs kezdete

   

  Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

   

  *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

  Ajánló


  A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és…

  A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére…

  Az Artisjus, eMeRTON, Lovagkereszt, Szabó Gábor és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként Kossuth-díjat…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016