• Program


    Hasznos vagy káros-e a pletyka? - Mindennapi Pszichológia

    Hasznos vagy káros-e a pletyka? - Mindennapi Pszichológia

    Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbé vált a pszichológia tudománya, hiszen életünk minden pillanatát pókhálóként szövi át, az emberi működésünk, kapcsolataink alapját határozza meg. Emiatt érthető, hogy a médiában is töretlen népszerűség övezi. A fokozódó érdeklődést érzékelve 2021 őszétől minden hónapban egy-egy izgalmas témát jár körül a Mindennapi Pszichológia magazin és a Várkert Bazár új rendezvénysorozata, amelynek műsorvezetője Szily Nóra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 18. csütörtök, 19:00

    A tudomány sokáig hamis információt tartalmazó hírként kezelte a pletykát, de ez mára megváltozott. A pletyka az emberi közösségek kialakulása óta, több tízezer éve létező jelenség, amelynek fontos szerepe van a társadalmi rend megőrzésében. De mi ennek a szerepnek a lényege? Mi lenne velünk pletyka nélkül? Miről pletykálnak leginkább az emberek? Tényleg többet pletykálnak a nők? Ezekről a kérdésekről is beszélget Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus és vendége.

    Közreműködők:

    Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

    Szakértő: Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus

    Vendég: Hamarosan

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016