• Program


    Hatan Társulat: Történetőrző

    Hatan Társulat: Történetőrző

    Láttál már olyan előadást, amely szinte díszlet nélkül, csupán a színészet erejével olyan világokba visz, ami az elméd mozivásznán pereg? Szimultán látsz egy történetfolyamot, és közben a saját filmedet alkotod.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 16. kedd, 19:00

    Láttál már olyan előadást, amely szinte díszlet nélkül, csupán a színészet erejével olyan világokba visz, ami az elméd mozivásznán pereg? Szimultán látsz egy történetfolyamot, és közben a saját filmedet alkotod.  
    A történet maga egy esős éjszakán az Ardennek mélyére visz, ahol Martin Martinnak el kell temetnie az apját, miközben rábukkan egy kézzel írott jegyzetfüzetre. Felfedezése történelmen és kontinenseken átívelő kalandokba sodorja őt.  
    Az öt kiváló színész 36 karaktert formál meg ebben a több száz évet és három kontinenst átfogó roadmovie-ban. 

    „Önkéntelenül az egyik könyv után nyúltam. Találomra fellapoztam. Nem könyv volt, hanem jegyzetfüzet. Kézirat. És ekkor: beléptem a Történelembe.” 
    Alexis Michalik színész, író és rendező napjaink egyik legismertebb francia színházi alkotója. A Történetőrző az első darabja, ami olyan elsöprő sikert aratott Párizsban, hogy 11 éve nem tudják levenni a műsorról. 2014-ben elnyerte a Molière-díjat a legjobb szerző, és a legjobb magánszínházi rendezés kategóriában is. Előadásainak filmforgatókönyvhöz hasonlító szövegei sodróan lendületesek, igazi jutalomjáték a színészeknek. 

    Szereplők: Király Attila, Kecskés Karina, Kovalik Ági, Sipos Imre, Sipos Áron 
    Dramaturg: Garajszki Margit 
    Fordító és rendező: Horváth Patrícia 

    HATAN Társulat produkciói olyan jelenségekre reflektálnak, melyekről többnyire hallgatni szeretnek egy társaságban, illetve amelyek elől maximum inkább kitérnek. Nem fennkölt, hanem közérthető módon kommunikál, amely után a néző nem hülyének érzi magát, hanem sokáig gondolkodhat a látottakon.

    Ajánlatunk


    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

    Ajánló


    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016