• Program


    Hatker hatkor Katona Csabával

    Hatker hatkor Katona Csabával

    Katona Csaba történész előadás-sorozata

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 13. kedd, 18:00

    Hatker hatkor – helytörténeti klub
    A Zeneakadémia históriája
    (a májusi elmaradt előadás pótlása)

    A modern, 19-20. századi magyarországi zenei élet egyik kiemelkedő bázisa a Zeneakadémia, az egykori Országos Magyar Királyi Zeneakadémia, mai nevén Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem. Az előadás azt járja körül, hol és hogyan jött létre ez az intézmény, milyen igények hívták életre, és hogyan működött aztán, kevéssel alapítása után Terézvárosban, előbb az Andrássy úton, majd pedig ma is ismert székházában. Kik zenéltek, tanítottak, illetve tanultak itt – a magyarországi zene múltja elválaszthatatlan Terézvárostól.

    Ajánlatunk


    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Ajánló


    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016