• Program


    Heidrich Roland & The Abstract
    2

    Heidrich Roland & The Abstract

    Ezúttal a Grey Fox Ran Across the Prairie című műsorukat hozzák el, amely elbeszélő, meseszerű témáival anélkül ad szárnyat a hallgató fantáziájának, hogy programzenévé válna. Nem is ez az alkotók szándéka – a zene sokkal inkább a szabad asszociáció színes és izgalmas játékára hívja a hallgatót.

    Aktuális előadások



    Közreműködik:
    Heidrich Roland - gitár
    Pengő Csaba - nagybőgő
    Sárvári Kovács Zsolt - dob

    A klasszikusnak számító dob, bőgő, gitár felállás ellenére az Abstract nem egy mainstream formáció. Sajátos zenéjük többféle stílust és műfajt ötvöz nagy rugalmassággal, a közösen elfogadott művészi alapkoncepción túl folyamatosan alakulva, saját belső úton haladva: a posztrocktól az avantgárd fordulatokig igen sok színnel találkozhat a közönség, miközben a zenei kalandozás alapjait dalszerű témák biztosítják, de a jazz attitűdje is mindig tapintható marad.

    Az Abstractot a hazai klubokban és színpadokon 2018 óta hallhatja a közönség, és kísérletező kedvüket három felvételről is ismerhetjük: 2018 végén rögzítették első lemezüket Where are we going? címmel, 2021-ben megjelent a második albumuk, A Fine Line In Between, 2022-ben pedig a Live '20 című koncertkiadvánnyal jelentkeztek. Ezúttal a Grey Fox Ran Across the Prairie című műsorukat hozzák el, amely elbeszélő, meseszerű témáival anélkül ad szárnyat a hallgató fantáziájának, hogy programzenévé válna. Nem is ez az alkotók szándéka – a zene sokkal inkább a szabad asszociáció színes és izgalmas játékára hívja a hallgatót.

    A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Telefon: +36 1 216 7894

    Ajánló


    Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

    Az idei Fesztivál Akadémia Budapest díszvendége Alessandro Baricco olasz író, akinek új művéből hangzanak el részletek és Zeneakadémia színpadán július…

    Szécsi Pál énekes, előadóművész 1944. március 20-án (bizonyos források szerint március 19-én) született, így éppen 2024. márciusában lenne 80 éves.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016