• Program


  Aktuális előadások  A Nő, a Sör és a Revolver ­­
  Sörtörténeti stand up comedy
  a Hírös Gasztroszínház előadásában

  Akár haverokkal érkezem, akár a párommal, egy biztos, ezen az estén alámerülünk az élesztők és „habbok“ világába egy lehengerlő és izgalmas előadással egybekötött sörkóstolón.

  A helyszín adott, a sörök kiválóak, ízben, illatban egyre testesebbek és egyre sűrűbbé válik tőlük a hely atmoszférája. Színészeink és zenészünk felültetnek minket a vígjáték és a krimi hullámvasútjára, és részeseivé válunk egy Noire nyomozásnak, hogy igazságot szolgáltassunk a nő, a Femme Fatale ügyében. Eközben megismerjük a sör történetét, az elkészítés technológiai kihívásait, bepillantást kapunk a sörirodalomba, végül pedig a Beerodalmi pisztoly is előkerül, hogy igazságot szolgáltasson az örökletes féltékenység és férfiúi büszkeség porondján.

  Szereplők:
  Bárnai Péter
  Konfár Erik
  Franczi, a zenész – Szabó Bence

  Rendező: Sárosi Gábor

  Asztalfoglalás is lehetséges 4 vagy több fő esetén.
  Asztalfoglalás regisztráció: regisztracio@gyalikozhaz.hu

  Plusz extra! Gyermekfelügyeletet biztosítunk!

  Ezen az estén kiegészítő szolgáltatással készülünk. Gondolva a kisgyermekes párokra is, akik szívesen részt vennének gasztroszínházi előadásunkon, azonban gyermekük felügyelete nem megoldott, mi ebben segítséget nyújtunk. Az előadás ideje alatt lehetőséget biztosítunk, hogy hogy amíg anya-apa kikapcsolódik, a csemetét is biztonságban tudhassa.
  3-10 éves korosztálynak szakképzett kollégákkal biztosítjuk a gyermekfelügyeletet.

  A gyerekeknek is kedveskedünk, limonádé partyval várjuk őket!

  Ha szeretnék igénybe venni az előadás alatt a szolgáltatásunkat, kérjük regisztráljon a regisztracio@gyalikozhaz.hu e-mail címen gyermekek létszámának, életkorának és nevének megadásával.

  Ajánló


  Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

  3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016