• Program


    Hírös Gasztroszínház: Fiú, Leány, Bor

    Hírös Gasztroszínház: Fiú, Leány, Bor

    Borkóstolóval egybekötött romantikus zenés vígjáték
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 19:00

    Egy borbárban éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellett van szabad hely...Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház legborosabb előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című művének cselekményét. A nézők egy izgalmas kísérletet láthatnak, ahol Vera és Feri valós időben, a nézőkkel intim közelségben igyekszik megtalálni az egymás szívéhez vezető utat.

    Játsszák: Gonda Kata, Kenderes Csaba. Zenész: Szabadi Mózes. Produkciós menedzser: Sárosi Gábor. Rendező: Tóth Ákos Károly.

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016