• Program


  Hogy szeret a másik?

  Hogy szeret a másik?

  Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Frank a főnöke Bob-nak és William-nek. Bob-nak viszonya van Frank feleségével, és állandó vitái a sajátjával. William felesége viszont ok nélkül gyanakszik, hogy férje megcsalja. Mindenki gyanakszik mindenkire, és egyre szövevényesebb a helyzet..

  ALAN AYCKBOURN - HOGY SZERET A MÁSIK

  Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Frank a főnöke Bob-nak és William-nek. Bob-nak viszonya van Frank feleségével, és állandó vitái a sajátjával. William felesége viszont ok nélkül gyanakszik, hogy férje megcsalja. A titkos szerelmesek folyamatosan azt hazudják otthon, hogy William házasságának megmentésén dolgoznak. Mindenki gyanakszik mindenkire, és egyre szövevényesebb a helyzet, csak a virtuóz egyensúlyozás képes rendet teremteni a káoszban. Vagy célravezetőbb lenne az igazság?

  Szereplők:
  Ötvös András
  Grisnik Petra
  Pataki Ferenc
  Ullmann Mónika
  Nagy Dániel Viktor
  Edvi Henrietta

  Fordította: Zöldi Gergely
  Díszlet : Ondraschek Péter
  Jelmez : Cselényi Nóra
  Rendező munkatársa: Skrabán Judit
  Plakát: Csáfordi László
  Rendező: Göttinger Pál
  Producer: Orlai Tibor

  A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség között létrejött megállapodás alapján kerül színre.
  Az előadás a Vaskakas Bábszínház Győr és az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE együttműködésében jött létre.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016