• Program


  Aktuális előadások  A  korábbi időpontok: 2020. március 14., 2020. november 14., 2021.április 17.  ÚJ IDŐPONT: 2021. november 6.

  A Honeybeast: Reggeli napfény turné korábbi időpontjaira megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontban megrendezésre kerülő Cirkusz turnéra.

  A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

  Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021. őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz.

  Jegyár: 6300 Ft, 5500 Ft

  Ajánló


  Egy igazi állócsillag. Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa.

  Az izraeli születésű Avishai Cohen nevéhez fűződik a 21. század egyik legelismertebb jazzalbuma,…

  Az állatok farsangjának vidám és szórakoztató előadása, oda illő zenei részletekkel és erre…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016