• Program


    HOOLIGANS

    HOOLIGANS

    A Hooligans együttes 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 28. csütörtök, 20:00

    HOOLIGANS

    A Hooligans együttes több mint huszonöt éve töretlenül koncertezik, ontja a slágereket és időről időre nagyszabású Aréna show-t mutat be rajongóinak. A zenekar 2023. december 28-án újra beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol egy látványos rock koncerttel kápráztatnak el mindenkit.

    Az elmúlt években sikert sikerre halmozva lépdeltek előre, gyakorlatilag nincs olyan színpada Magyarországnak, ahol ne játszottak volna. Pályafutásuk során megannyi sláger (többek között a Királylány, a Legyen valami, a Paradicsom vagy az Evolúció) és lemezük jelent meg. Idén ősszel pedig új albummal jelentkeznek, amelyről az Arénában is felcsendül majd néhány dal.

    Aki az elmúlt alkalmakkor ott volt az Arénában pontosan tudja, hogy mire számíthat, aki lemaradt, most ne hagyja ki ezt az estét, mert a zenekar ezúttal minden eddiginél nagyobb show-t ígér 2023. december 28-án a Budapest Arénában.

    Ajánlatunk


    Hagyomány, hogy a BFZ évada új operaprodukcióval indul. Fischer Iván a legváltozatosabb műveket választja ki Mozarttól Monteverdin át Brittenig, és nemegyszer fordít egyet azon a bizonyos csavaron.

    Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

    „mindig rohantam az uccán, nyitott szemmel a fényben és zajban” / Irodalmi séta Radnóti Miklós Budapestjén Juhász Annával

    Ajánló


    A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016