• Program


    Horizont: Egy amerikai eposz (Csortos)

    Horizont: Egy amerikai eposz (Csortos)

    amerikai western, 181 perc, 2024
    angol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: július 28. vasárnap, 15:30

    Rendező: Kevin Costner
    Írta: Jon Baird, Kevin Costner
    Fényképezte: J. Michael Muro
    Szereplők: Kevin Costner, Jena Malone, Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Luke Wilson, Will Patton, Thomas Haden Church, Danny Huston, Kathleen Quinlan, Jeff Fahey, Michael Rooker, Tom Payne

    Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.

    A Horizont: Egy amerikai eposz az egyik legnagyszabásúbb western, ami az elmúlt évtizedekben készült. A film Kevin Costner szerelemprojektje, aki 30 éve szerette volna elkészíteni a nagybetűs vadnyugati filmet. A Yellowstone-sorozat hihetetlen sikerei hatására, saját pénzét is kockáztatva valósította meg legnagyobb álmát a nagyszabású, epikus történelmi film elkészítésével. A nagy vadnyugati eposzt Costner négy részesre tervezi, ez az első része! Az alkotást az idei Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ahol 12 perces álló taps fogadta!

    Korábban Costner rendezte a 7 Oscar-díjjal kitüntetett Farkasokkal táncolót (és játszotta a főszerepet benne), amelyért két Oscar-díjat is kiérdemelt (legjobb film, legjobb rendezés). A művész később olyan kasszasikerekben működött közre, mint a Több, mint testőr, és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme. A Horizont: Egy amerikai eposz Costner első rendezése a 2003-as Fegyvertársak óta. A filmben igazi sztárparádé látható.

    Bemutató dátuma: 2024.06.27.

    Forgalmazó: Vertigo Media

    Ajánlatunk


    Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

    Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne adj’ Isten migránsokon keresztül is megérkezhet…

    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016