• Program


    HOT JAZZ BAND 35

    HOT JAZZ BAND 35

    A Kossuth-díjas Hot Jazz Band 2020-ban ünnepli fennállásának 35. évfordulóját, erre a sikerekben gazdag időszakra tekint vissza az együttes ezen a csak Debrecenben hallható jubileumi koncertjén.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 11. szerda, 19:00

    A Hot Jazz Band legfőbb feladatának az eredeti zenei formájában elfeledett, háború előtti nagy magyar jazz-slágerek, film- és színpadi zenék felidézését, a hazai könnyűzenei örökség ápolását, továbbá a jazz-korszak egyetemes zenéjének autentikus megszólaltatását tekinti.

    Munkájuk messze földön elismert, erről tanúskodnak amerikai, ázsiai meghívásaik, valamint Európa 22 országába tett útjaik is. Legszebb sikereik közé tartozik a világ legnagyobb dixieland versenyén elnyert díj: 1995-ben a franciaországi Saint Raphaelben megrendezett Nemzetközi New Orleans Jazz Versenyen övék lett a Sidney D’Or – trófea.
    Karrierjük 2015-ben ért a csúcsra, amikor is a hazai jazztörténet egyetlen zenekaraként munkásságukért Kossuth-díjban részesültek.

    Jubileumi műsorukban vendégük lesz régi jó barátjuk, Papa Fleigh, nem marad el a bendzsózenekar, a mosódeszka, egy kis ízelítő a terveikből és az együtt éneklés öröme sem. Az 1920-as, ’30-as, ’40-es évek zenéinek szerelmesei és a Hot Jazz Band-rajongók egy remek hangulatú estén ünnepelhetik a jazz örök mivoltát.

    A zenekar tagjai:
    Fodor László
    Bényei Tamás
    Kovács Tamás
    Szabó Lóránt
    Juhász Zoltán
    Galbács István
    Vendég: Papa Fleigh

    Az est az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Köszönjük, Magyarország!” programjának támogatásával valósul meg.

     

    Felhívjuk jegyvásárlóink figyelmét, hogy a fenti rendezvény a Kölcsey Központ mindenkori járványügyi rendelkezései mentén (kötelező maszkviselés és testhőmérséklet-ellenőrzés, illetve kontaktkutatás érdekében név és telefonszám önkéntes felírása belépéskor) látogatható, melyekről bővebb tájékoztatás az alábbi linken olvasható:
    http://kolcseykozpont.hu/tajekoztatas-2/.

    Ajánlatunk


    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Ajánló


    Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016