• Program


    HungarOperett

    HungarOperett

    Operett Gála - Kán-kán táncosnők, a keringők királyai, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák egy igazi magyaros estén.

    A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy igazi fergeteges hangulatú orfeumi estén!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2011. november 20. vasárnap, 16:00

    A műsorban elhangzanak többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony, a Denevér, a Cigánybáró legismertebb dallamai. Humor, vidámság, romantika, fülbemászó dallamok az operett csodálatos szórakoztató világával. Közreműködnek a HungarOperett sztárjai, táncosai, valamint a Kék Duna Szalonzenekar.

    Előadás 21 órától.
    Kapunyitás 20 órakor. Vacsorázási lehetőség folyamatosan.
    Asztalfoglalás: 06 309 48 64 48

    Jegyárak:

    Prémium: 5500 Ft (a színpaddal szemben és mellett)
    Standard: 3900 Ft (az oldalsó boxokban)

    Prémium helyek esetében 2-6 fős, standard helyek esetében pedig 4-6 fős ültetésre van lehetőség, foglaltság függvényében. Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

    Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

    A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük az asztalfoglalást időben jelezni. Az asztalfoglalást a jelzett időponttól számított 15 percig tartjuk.
    Köszönjük megértésüket!

    A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016