• Program


  HungarOperett

  HungarOperett

  Operett Gála - Kán-kán táncosnők, a keringők királyai, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnői, paraszt lánykák egy igazi magyaros estén.

  A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy igazi fergeteges hangulatú orfeumi estén!

   több

  A műsorban elhangzanak többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony, a Denevér, a Cigánybáró legismertebb dallamai. Humor, vidámság, romantika, fülbemászó dallamok az operett csodálatos szórakoztató világával. Közreműködnek a HungarOperett sztárjai, táncosai, valamint a Kék Duna Szalonzenekar.

  Előadás 21 órától.
  Kapunyitás 20 órakor. Vacsorázási lehetőség folyamatosan.
  Asztalfoglalás: 06 309 48 64 48

  Jegyárak:

  Prémium: 5500 Ft (a színpaddal szemben és mellett)
  Standard: 3900 Ft (az oldalsó boxokban)

  Prémium helyek esetében 2-6 fős, standard helyek esetében pedig 4-6 fős ültetésre van lehetőség, foglaltság függvényében. Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

  A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük az asztalfoglalást időben jelezni. Az asztalfoglalást a jelzett időponttól számított 15 percig tartjuk.
  Köszönjük megértésüket!

  A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

  Ajánló


  December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett…

  Két – élsportoló fiára nagyon büszke – középosztálybeli házaspár élete gyökeresen felfordul, amikor…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016