• Program


    II. Hírös Gasztroszínház Gála

    II. Hírös Gasztroszínház Gála

    Fodor Dávid színész, az improvizáció egyik mestere, egy igazán különleges, Amerikából hozott színházi formával lep meg minket. 7 színész, 5 történetet hoz létre a nézők segítségével, majd a jelenetek megtekintése után a nézőkön fog állni, hogy mely történeteket és ezáltal melyik színészeket engedik továbbjátszani az előadás során.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 18:00

    Immár 6. évadját indította el 2019 őszén a Hírös Gasztroszínház. Az elmúlt években folyamatos fejlődés és országos terjeszkedés jellemezte a magánszínház tevékenységét, sok szép emlékkel és óriási tapsokkal.
     
    Szeretnénk  a mögöttünk álló sok munkát közösen megünnepelni, továbbá meghálálni közönségünknek, hogy rendszeres látogatói előadásainknak. Éppen ezért megrendezzük a II.Hírös Gasztroszínház Karácsonyi Gálát.

    Az előadásról:
    Fodor Dávid színész, az improvizáció egyik mestere, egy igazán különleges, Amerikából hozott színházi formával lep meg minket. 7 színész, 5 történetet hoz létre a nézők segítségével, majd a jelenetek megtekintése után a  nézőkön fog állni, hogy mely történeteket és ezáltal melyik színészeket engedik továbbjátszani az előadás során. Akit kiszavaznak, annak a történetét nem folytatjuk, a színészt- aki főszereplője volt a sztorinak-, pedig a többi történet mellékszereplőjeként láthatjuk a későbbiekben. A második felvonás végére kiderül, hogy a nézők kit választanak a legizgalmasabbnak, és hogy kinek a története zárja az estét.
     
    Az est színészei:
    BATA ÉVA
    TOLNAI HELLA
    BONCSÉR SÁRA LUCA
    PALKOVITS NÓRA
    KOVÁCS VANESSZA
    BÁRNAI PÉTER
    FODOR DÁVID
     
    Zenész:  OZORAI GÁBOR

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016