• Program


    I'm online

    I'm online

    A darab korunk egyik veszélyes jelenségére, az iskolai és internetes zaklatásra, a cyberbullyingra igyekszik ráirányítani a figyelmet. Az előadás egy ilyen fiktív zaklatási esetet dolgoz fel az áldozat szemszögéből.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 1. kedd, 13:00

    I'm online

    A darab korunk egyik veszélyes jelenségére, az iskolai és internetes zaklatásra, a cyberbullyingra igyekszik ráirányítani a figyelmet.  Az előadás egy ilyen fiktív zaklatási esetet dolgoz fel az áldozat szemszögéből.
    Főszereplője Pálma, a 15 éves kamaszlány. Családja anyagi problémái miatt iskolát kellett váltania, miközben átmenetileg egyedül marad otthon. Az új gimibe igyekszik beilleszkedni, ám interneten keresztül ismeretlenek zaklatni kezdik. A homoszexuálisnak tartott Jencivel bizalmi viszonyban van ugyan, de ez kevésnek bizonyul. A szüleivel hiába beszél, nem sokra megy tanácsaikkal. Jenci azt javasolja, hogy ne reagáljon és egy idő után megunják. De az internetes zaklatás nem áll le, hanem egyre fokozódik. Nem akar iskolába menni, teljesen bezárkózik, végül összeomlik.

    Célközönségünk elsősorban a 13 éven felüli diákok, de szülőknek, nevelőknek és gyerekekkel foglalkozó szakembereknek is határozottan ajánljuk.

    Az előadásban fiatal színészekkel dolgozunk, köztük a Karaván Színház színinövendékeivel.

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016