• Program


    "Induljékhát a Bakterház!"

    "Induljékhát a Bakterház!"

    Az örök klasszikuson Rideg Sándor Indul a bakterház című művén alapuló vígjáték, palóc kultúrával és kellő népzenével színezve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 3. csütörtök, 19:00

    "Induljékhát a Bakterház"
    Interaktív színház a színházban Vígjáték

    "Egy felvidéki színtársulat bemutatja":

    Bendegúzt édesanyja munkába küldi a bakterékhez, ahol bizony nagy kalamajkába keveredik. Megfigyelhetjük, hogyan száll szembe a némberekkel Bendegúz, hogy miként hempereg a szénakazalban Csámpás Rozi és a Bakter úr, megtudhatjuk, hogy miként kell meggyógyítani a szellemjárást és azt is, hogy hány liter pálinkát kell inni egy nap, ha valamire való palócok szeretnénk lenni.

    SZÍNPADRA ÍRTA ÉS ALKALMAZTA: Lukács Kálmán
    KOREOGRÁFUS: Burus Henrietta

    SZEREPLŐK:
    Kecskeméti Bence Odin
    Kucsera Viktória
    Bohus Gábor
    Bercsik Zsuzsanna
    Kovács Krisztián

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016