• Program


  Irány a bárka! 2

  Irány a bárka! 2

  A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább, együtt a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, szárazföld sehol és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani.

  Irány a bárka! 2 / Ooops! 2 - Back in the Deep End
  ír-luxemburgi animációs film, 85 perc, 2019
  6 éven aluliak számára nem ajánlott

  Egy szerencsétlen baleset folytán Lia és Fancsi kiesnek a bárkából és elsodródnak egymástól. Lia hajótörést szenved egy elhagyatottnak tűnő, ám lakályos szigeten. Fancsi eközben saját színes rokonait fedezi fel, akik békésen éldegélnek egy víz alatti világban, egy veszélyes, kitörni készülő vulkán közelében. A szigetre hamarosan megérkezik a bárka is az éhes állatokkal, úgyhogy itt az idő, hogy a kis barátok újra megtalálják a módját, hogyan segítsenek egymáson és az egész társaságon.

  Sean McCormack és Toby Genkel rendezők családi animációs filmjének első része, az Irány a bárka! nagy nemzetközi sikert aratott, így nem meglepő, hogy elkészült a folytatás. Az Irány a bárka! 2 az első rész színvonalát és humorát követi, sikerét mutatja, hogy Nagy-Britanniában első helyen nyitott a mozikban, megelőzve valamennyi amerikai sikerfilmet.

  Bemutató dátuma: 2021. szeptember 23.
  Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

  Rendezők: Toby Genkel Sean McCormack

  Ajánló


  Egy nagy lebukás szimfóniája, e-mailekben, telefonokon és csevegő-programokon előadva. Stephanie boldogan éli a…

  Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016