• Program


  Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Kovács Krisztiánnal

  Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Kovács Krisztiánnal

  A Játékszín és a Libertine közös kulturális programsorozatának vendége ezúttal Kovács Krisztián, akit az olvasás és a könyvek szeretete mellett közös emlékek is összekötnek Szabados Ágival, hiszen a Libertine Könyvesbolt rendszeres vásárlói korábban a bolti térben is találkozhattak Krisztiánnal.  több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 14. szombat, 10:00

  Páratlan olvasottsága, irodalmi ismeretei és érdeklődése révén számtalan olvasónak javasolt könyvet a Libertine eladójaként, 2022 nyara óta pedig már az Agave Könyvek imprintjének, a Magnólia Könyveknek a portfólióját igazgatja töretlen lelkesedéssel és szakmaisággal.

  Mindemellett túl van az írói debütálásán is: 2022 tavaszán jelent meg első regénye, a Hiányzó történetek, amely az elhallgatott családi titkok és transzgenerációs traumák témájában mutatott friss, egyedi hangot. Jelenleg Krisztián második regényének munkálatai folynak, emellett még számos egyéb terve is van a jövővel kapcsolatban – ezekről is mesél majd Szabados Áginak 2023. október 14-én, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl Színpadán, egy kellemes irodalmi reggeli keretében. 

  Ajánlatunk


  Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

  zenés átirat két részben

  Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

  Ajánló


  A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

  December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a…

  Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016