• Program


  "Isten éltessen" Születésnapi Pálinka Túra Wellness szállással
  2

  "Isten éltessen" Születésnapi Pálinka Túra Wellness szállással

  „Koccintsunk a születésnapos egészségére!” Általában így indul egy igazi szülinapi buli. A hangulathoz és a koccintáshoz minden együtt van a ZUGFŐZDE Pálinkamúzeumban.
   több

  A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. A pálinka túrán 4 gyümölcspálinkát kóstolnak pálinkakorcsolyákkal a vendégek. A túra végén meglepetésként az ünnepelt 1 db születésnapi pálinka címkét is tervezhet a múzeum címketervező szoftvere segítségével. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként átadják a születésnaposnak.
  A pálinka túra után pedig a kellemes 4 csillagos szállodában wellnessezhetnek és éjszakázhatnak.

  Időpont egyeztetés
  A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

  Fontos információk
  A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást a 4 csillagos szállodában félpanzióval, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását, valamint az ajándék pálinka címke készítését.
  A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.
  Időtartam: kb. 60-90 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.
  A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza.

  Egyéb információk
  Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe, illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

  A pálinkakóstoló
  A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

  Ajánló


  Több, mint harminc év után tér vissza a legendás darab a Szegedi Szabadtérire.

  Geszti Péter 2021-ben visszatér csapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016