• Program


  István, a király - rockopera keresztmetszet

  István, a király - rockopera keresztmetszet

  ISTVÁN, A KIRÁLY

  rockopera – keresztmetszet

  K O N C E R T V Á L T O Z A T

   

  BOLDIZSÁR MIKLÓS EZREDFORDULÓ CÍMŰ DRÁMÁJA ALAPJÁN

   

  Hat éve, ugyancsak a Zempléni Fesztivál keretében az István, a király rockoperával nyitotta meg kapuit a Fesztiválkatlan. Az akkori előadás főszerepét ugyanaz a Feke Pál énekelte, aki produkciós cégével a 2020/2021-es évadban nagyszabású turné keretében viszi el szerte az országba a mű koncertváltozatát.

   

  Ez a látványos, modern megszólalású produkció a legnépszerűbb – a rockoperából is ismert – szólistákkal, a zenei szakma kiválóságaiból álló saját zenekarral, valamint a legprofesszionálisabb látvány- és animációtechnikával kerül színre. Az előadás tehát nem a jelmezekről, koreográfiáról és díszletekről szól, hanem egy látványt is bőségesen nyújtó koncertszerű megszólaltatásról.

   

  Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka, Szomor GyörgySerbán Attila és Novák Péter lép színpadra.

   

  Közreműködik:

  Billentyű: Reviczky Balázs

  Gitár: Polyák András

  Gitár: Kristóf Martin

  Basszusgitár: Köpönczei Dániel

  Dob: Brandenburg Máté

   

  Művészeti vezető & producer: Feke Pál

   

  A 29. Zempléni Fesztivál és a Broadway Event közös szervezésében.

   

   

  A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Zempléni Fesztivál és a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as programjait is.

   

  A 2020. augusztus 15-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont bármi okból nem megfelelő, jegyét a vásárlás helyszínén visszaválthatja.*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016