• Program


    Jaeden Izik-Dzurko

    Jaeden Izik-Dzurko

    A Santanderi Zongoraverseny győztese

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 19:00

    Szkrjabin: 5. zongoraszonáta, op. 53
    Liszt: h-moll szonáta

    SZÜNET

    Rahmanyinov: 1. (d-moll) zongoraszonáta, op. 28

    Jaeden Izik-Dzurko (zongora)

    A zongoraszonáta-irodalom három ikonikus darabját tűzte zeneakadémiai műsorára Jaeden Izik-Dzurko. A fiatal kanadai előadóművész az elmúlt években olyan versenyeken diadalmaskodott, mint a Hilton Head Nemzetközi Zongoraverseny és a barcelonai Maria Canals Nemzetközi Zenei Verseny. 2023-ban a santanderi Paloma O’Shea Nemzetközi Zongoraversenyen nemcsak az első díjat, hanem a közönségdíjat és a kamarazenei díjat is elnyerte. Jaeden Izik-Dzurko szívesen látott szólistája a nagyzenekari koncerteknek, a világ számos pontján lépett már fel. Fiatal kora ellenére a kritika tapasztalt előadóművészként jellemzi, játszott a londoni Wigmore Hall, a párizsi Salle Cortot és a madridi Auditorio Nacional de Música közönsége előtt. A Carnegie Hallban (Weill Recital Hall) 2022 októberében debütált. A New York-i koncertmagazin kritikusa kifinomult hangszínpalettáját, csiszolt technikáját és a zene iránti alázatát dicsérte.

    RENDEZŐ: Zeneakadémia KoncertközpontSOROZAT: Versenygyőztesek

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Sopronban a Tánc Világnapját megalapítása óta minden évben megünnepeljük egy olyan műsorral, ahol a város tánccal foglalkozó csoportjai lépnek fel.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016