• Program


    JAMIE CULLUM
    2

    JAMIE CULLUM

    Az Egyesült Királyság valaha élt legeredményesebb jazzművészének számító Cullum egyedi megközelítésben ötvözi a jazzt, a popot és a rock-ot. Összesen 8 sorlemezt jelentetett meg, melyekből ezidáig több mint 10 millió példány talált gazdára.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 12. kedd, 21:00

    Kapunyitás: 19:00 - Előzenekar kezdés: 20:00
    (Esőhelyszín: Veszprém Aréna)

    JAMIE CULLUM 

    A 40 éves művész egyedi megközelítésben ötvözi a jazzt, a popot és a rock-ot, pályafutása során olyan kultikus helyeken koncertezett, mint a Hollywood Bowl és a Carnegie Hall, a Fuji Rock vagy a Glastonbury Fesztivál, és olyan előadókkal állt egy színpadon, mint Amy Winehouse vagy Billy Joel. Nem csak előadóként, de zeneszerzőként is sikeres: írt zenét John Cusack és Clint Eastwood filmjéhez is.

    Cullum összesen 8 sorlemezt jelentetett meg, melyekből ezidáig több mint 10 millió példány talált gazdára. Utoljára 2019-ben, Taller címmel jelentkezett stúdióalbummal, 2020-ban pedig élete első karácsonyi lemezével, a The Pianoman at Christmas-szal lepte meg rajongóit.

    Színpadi karrierje mellett rádiósként is dolgozik: jelenleg is főműsoridőben fut díjnyertes heti show-ja a BBC Radio2-n, Európa leghallgatottabb rádiócsatornáján, ahol DJ-ként elsőként mutatott be olyan új jazzsztárokat, mint Gregory Porter vagy Laura Mvula.

    Bogdán Norbert és zenekara

    Bogdán Norbert egyedi zenei világa a balkáni népzene, a magyar és roma népzene, a jazz és a popzene elemeinek sajátos ötvözetére épül. Ehhez párosul gazdag zenei műveltsége, a különböző roma csoportok kulturális hagyatékának mély, belső ismerete és tisztelete, páratlan kedvessége és megnyerő, közvetlen színpadi jelenléte. Egyedi énekhangja és stílusa az első perctől megragadja a közönséget. Saját szerzeményeit egyéni hangzásvilága, finom hangszerelése és egyre jobban csiszolt stílusa teszi összetéveszthetetlenné.

    Bogdán Norbert – ének, gitár
    Palásti Máté – szólógitár
    Jr. Farkas József – zongora
    Bodoczki Ernő – basszusgitár
    Tar Gergely - dob

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016