• Program


  Aktuális előadások  Molnár Ferenc a Játék a kastélyban című zseniális vígjátékában egyszerre ír szerelemről és a színpad hatalmáról. Két színműíró, Turai és Gál kedélyesen beszélgetnek új operett-bemutatójuk fiatal és tehetséges komponistájával, Ádámmal, amikor a szomszéd szobában megszálló színésznőt, Annie-t – Ádám menyasszonyát és szerelmét – hallják veszekedni a produkció egyik színészével, korábbi szerelmével. A vitából hallhatóan békülés lesz, a fiatal zeneszerző ennek hallatán pedig összeomlik. Turai tudja, hogy meg kell mentenie a fiút, és vele az operettet is. Ehhez pedig minden írói tehetségére szüksége lesz!

  Az előadást Mohácsi János, az egyik legizgalmasabb ma élő magyar színházi rendező jegyzi. Egyedi stílusával, sajátos munkamódszerével a színészi összjátékról szóló különleges előadást hoztak létre Miskolcon Görög László, Gáspár Tibor és Czakó Julianna főszereplésével, ami most első alkalommal mutatkozik be a Városmajor Színpadán.

  A Miskolci Nemzeti Színház előadása.

  Turai: Görög László
  Annie: Czakó Julianna
  Almády: Gáspár Tibor
  Gál: Szatmári György
  Ádám: Feczesin Kristóf
  Titkár: Simon Zoltán
  Lakáj: Szegedi Dezső

  Díszlettervező: Khell Zsolt
  Jelmeztervező: Remete Kriszta
  Dramaturg: Mohácsi István
  Zene: Zságer-Varga Ákos
  Ügyelő: Együd Tünde
  Súgó: Bíró Klára
  Rendezőasszisztens: Kriston Szabolcs
  A hangfelvételeknél közreműködött: Nagy Nándor

  Rendező: Mohácsi János

   

  Ajánló


  A derbykről és elegáns esküvőkről már sokak számára jól ismert alkalmi fejdíszt lehet…

  Nyáry Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők irodalmi koncert-színház A Szabad Tér Színház…

  Anton Pavlovics Csehov három művét: A medve, A dohányzás ártalmairól és a Leánykérés…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016