• Program


    Jazzliget: Kozma Orsi Quartet

    Jazzliget: Kozma Orsi Quartet

    Kozma Orsi többszörös arany-és platinalemezes énekesnő, a Jazz+Az, a Cotton Club Singers tagja, szólóban a 10 éves Kozma Orsi Quartet alapítója, 4 szóló pop lemez fűződik nevéhez. Legutóbb az Animal Cannibals, a Swing a la Django vagy Kern András színművész partnereként különböző projektekben dolgozott.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 19:30

    Jazz Liget: Kozma Orsi Duó

    Kozma Orsi többszörös arany-és platinalemezes énekesnő, a Jazz+Az, a Cotton Club Singers tagja, szólóban a 10 éves Kozma Orsi Quartet alapítója, 4 szóló pop lemez fűződik nevéhez. Legutóbb  az Animal Cannibals, a Swing a la Django vagy Kern András színművész partnereként különböző projektekben dolgozott.

    Találkozások

    Kozma Orsi évek óta együtt muzsikál Cseke Gábor zongoraművésszel, a páros egy bensőséges “bestof “ koncertet ad: kedvenc jazz örökzöldek( Sinatra, Fitzgerald),ismert slágerek( Sting, George Benson ),magyar melódiák (LGT)és Orsi dalai invitálnak egy zenei bújócskára, melyben a műfajok és a két művész találkozása izgalmas élményt nyújt.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016