• Program


    Jazz Migration - Charley Rose Trio - Suzanne

    Jazz Migration - Charley Rose Trio - Suzanne

    A francia Jazz Migration programból újabb két fiatal, feltörekvő együttes mutatkozik be az Opus színpadán, a klub történetében immár hatodik alkalommal.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 25. kedd, 20:00

    A 20. század zeneszerzőinek hatása alatt álló Charley Rose kompozíciói olyan programot tárnak elénk, amely egyszerre virtuóz és pajkos, bölcs és akrobatikus, költői és üdítő. A trió tagjai olykor elképzelik, mi lenne, ha Thelonious Monk egy keringő erejéig összefutna Szergej Prokofjevvel, máskor pedig egy David Lynch-dal saját képükre formált változatára hagynak minket álmodozni. Mindezt az altszaxofon csodálatos hangszíne és az expresszionista művészet ihletése teszi igazán megismételhetetlenné. Charley Rose szaxofonos Enzo Carniel zongoristával és Ariel Tessier dobossal – két rendkívül aktív zenésszel, a House of Echo jól ismert tandemjével – alakította meg nagybőgő nélküli, magával ragadó kreativitású kortárs jazztrióját.

    A Suzanne dúdoló hangja kortalan emlékeket suttog. Néha hangszereken, néha kántálva, néha foszlányokra szakadozva. Ez a dallamokat mormoló gyermekek, az emlékeit továbbadó elődök hangja, és azoké a zenészeké, akik mindent megírtak, eljátszottak, elénekeltek, ami csak eljutott hozzájuk. Maëlle Desbrosses, Hélène Duret és Pierre Tereygeol egy új évszázad népdalait teremti meg. A Suzanne világa gondosan felépített műalkotás, amelyben összetett harmóniák találkoznak a hagyományos ritmusokkal, az igényes zenei szövésmód pedig egyesül a közös improvizációs nyelvvel, amely mindig a határait feszegeti. Az előbukkanó, majd semmibe vesző hangok végtelen lehetőségeket nyitnak meg a trió előtt.

    Közreműködik:

    CHARLEY ROSE TRIO:
    Charley Rose - szaxofon
    Enzo Carniel - zongora, Korg MS-20
    Ariel Tessier - dob
    SUZANNE:
    Maëlle Desbrosses - brácsa, ének
    Pierre Tereygeol - gitár, ének
    Hélène Duret - klarinétok, ének

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Telefon: +36 1 216 7894

     

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016