• Program


    Aktuális előadások



    BERTÓK-VARGA DUÓ
    Varga Dániel - szaxofon
    Bertók Márton - analóg modulár szintetizátor

    ZONE NULL (DE)
    Tony Elieh - basszusgitár, elektronika
    Burkhard Beins - basszusgitár, elektronika

    GRÜM (CH)
    Lara Süss - ének, sampler
    Thomas Rohrer - rabeca, szaxofon
    Jacek Chmiel - citera, elektronika
    Christian Moser - çümbüş, elektronika

    A JazzaJ finomhangolású elektroakusztikus zörejszövetekkel népesíti be a Marczi kamaratermét. A modulár elektronika nemzetközi tekintélyű szakértője, Bertók Marci a hazai jazz-színtér fiatal szaxofonművészével, Varga Dániellel vág neki a figyelem tengerének. Miután kikötöttünk az effektezett basszusgitárok sötét szigetén – Zone Null (DE) –, végállomásként Lara Süss (CH) triójának ellenállhatatlan hangzáskörébe kerülünk: ahol ének, szaxofon, citera és élő elektronika egyenrangú szerepet kap.

    A JazzaJ egy 2011-ben indult koncertsorozat és zenei műhely, mely a magyar improvizatív zenei szcénát fogja össze. Célja összekötni és közös platformon bemutatni a free jazz, zaj-, kísérletező folk- és komolyzenészeket, akik sokszor egymástól elszigetelve alkotnak. A JazzaJ nem stílus szerint válogat, hanem attitűd, gondolkodásmód alapján. A "jazz" a zabolátlan, kreatív életerő, ami folyton megújítja saját formáját, míg a "zaj" a legkülönfélébb hangok iránti nyitottságot jelzi. A közönség: alkotótárs. Hisszük, hogy figyelem és szabadság kreatív viszonyát megértve és átélve egyre több emberhez jut el ez a zene, mely a legőszintébb művészi kommunikációra ad lehetőséget - itt és most.

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016