• Program


  Jazzation: Végre koncert!

  Jazzation: Végre koncert!

  Az öt énekes alkotta formáció évről évre a legrangosabb acappella versenyek nagydíjával tér haza Magyarországra: virtuóz feldolgozásaik és saját szerzeményeik itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratnak.  több

  “Pest megér egy estet”

  A Jazzation Pesterzsébeten

  Az öt énekes alkotta formáció évről évre a legrangosabb acappella versenyek nagydíjával tér haza Magyarországra: virtuóz feldolgozásaik és saját szerzeményeik itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratnak.

  A csapat 2013-ban Grazban, 2014-ben Pinerolóban, 2015-ben Lipcsében nyert nemzetközi acappella versenyt, 2015-ben Lipcsében és 2016-ban az USA-beli Független Zenei Díjak a közönségdíjat is elnyerve. 2017-ben A Dal műsorában a legjobb 4 közé jutott a döntőben az együttes Fall Like Rain című dala, 2019-ben a dániai Aarhusben Észak-Európa legnagyobb vokális fesztiváljának versenyén nyertek első helyezést.

  A pesterzsébeti koncert műsorába jazz sztenderdek és vokális világzenei gyöngyszemek mellett az együttes a huszadik század első felének magyar sanzonkincséből is válogat - de a feldolgozások mellett ezen az estén hallhatóak lesznek a legkiválóbb hazai komponisták által kifejezetten a Jazzation számára készített eredeti szerzemények is.

  Jazzation: Várallyay Katus, Bolyki Sára, Kanizsa Gina, Fábián Attila, Homor Máté
  Helyfoglalás érkezési sorrendben

  Ajánló


  A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő…

  Bartók Béla 1945. szeptember 26-án hunyt el a New Yorkban. Az évforduló előestéje…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016