• Program


  Jazz+Bor Kollmann Gábor Quintet koncert
  2

  Jazz+Bor Kollmann Gábor Quintet koncert

  Fog Over The Forest - Köd az erdő felett című lemezbemutató koncert

  (a belépődíj tartalmazza egy tétel bor kóstolását)

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: április 23. vasárnap, 19:00

  JAZZ+BOR
  KOLLMANN GÁBOR LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

  Különlegesnek ígérkező lemezbemutató koncertre várjuk a jazzt és a prémium borokat kedvelő közönséget. Itt az alkalom, hogy a jazz-zenészek és Kollmann Gábor mesélhessen arról, hogyan is születtek, íródtak a zenék az új lemezhez, amely 2023-ban jelent meg. A Köd az erdő felett c. lemez teljes zenei anyagát bemutatja a zenekar, amely a jazz funk, a swing, és a latin jazz stílusait jeleníti meg gazdag improvizációkkal. Javasolt időben asztalt foglalni a bárhangulatú koncertterembe.

  Az est borkínálatát biztosítja a Várszegi Pincészet izgalmas kóstoló tételeivel.

  Kollmann Gábor - szaxofon
  Bér Zsolt- trombita
  Csányi Zoltán - zongora
  Hárs Viktor - bőgő
  Sramkó János – dob

  A program az NKA támogatásával valósul meg.

  Ajánlatunk


  1973-2023 Ötven éve, hogy az ország minden tájáról érkezett több, mint húszezer néző előtt a diósgyőri stadionban megkezdődött Magyarország és Közép-Kelet-Európa első rockfesztiválja Miskolcon. A magyar Woodstock néven elhíresült fesztivál most, ötven év múltán újra életre kel. Az akkori fellépők közül már nem mindenki lehet jelen az idei év legnagyobb rock ünnepén. De a nagy rock generáció tagjai most is - fenn az égben és lenn a földön - együtt ünnepelnek. Színpadon a kor legnagyobb sztárjai talán utoljára így együtt. Schuszter Lóri, Karácsony János, Solti János, Tátrai Tibor, a P. Mobil, Török Ádám és a Mini Art-űr és velük ünnepel az Ivan & The Parazol, Bohemian Betyars, Péterfy Bori, a Miskolci Illés Emlékzenekar és mások. Egy nap, ami az idei nyár legnagyobb zenei ünnepe.

  Gárdonyi Géza halálának 100 és a musical bemutatásának 25 éves évfordulója alkalmából újraálmodott musical az egyik legismertebb magyar történetet dolgozza fel. A látványos produkció az 1500-as években játszódik, amikor a hódító török csapatok feldúlják Magyarországot. Bornemissza Gergely és Cecey Éva gyermekként esik a félszemű Jumurdzsák fogságába, aki foglyait rabszolgának kívánja eladni.

  Ajánló


  Coleman és Valene, az apjukat nemrég egy különös baleset folytán elvesztett testvérpár egy Isten háta mögötti ír faluban, annak is…

  Pastorale családi előadás-sorozat a Szent István Filharmonikusok és a Magyar Művészeti Akadémia közös rendezésében. Szerkesztő-műsorvezető: Solymosi Tari Emőke

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016