• Program


  JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

  JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

  A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját.

  JazzLab Orchestra: Quintessence (CA)

  Közreműködik:

      Samuel Blais - szaxofon
      Mario Allard - szaxofon
      Alex Francoeur - szaxofon
      Jacques Kuba Seguin - trombita
      Thomas Morelli - harsona
      Félix Stüssi - zongora
      Alain Bédard - nagybőgő
      Louis -Vincent Hamel - dob

  A nyolc zenészből álló, montreali székhelyű Jazzlab Orchestra idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját. Ez a művészi kollektíva – tagjai között mindig is a montreali jazz szcéna vezető figuráival – számos projektet alkotott az évek során. Hat albummal és világszerte több mint 250 koncerttel a hátuk mögött idén elkészítették legfrissebb, Quintessence című új albumukat, melynek zenéjét Félix Stüssi zeneszerző és zongorista komponálta.

  „Alain Bédard bőgős – egyben az Effendi Records alapítója – 15 évvel ezelőtt hozta létre a Jazzlab Orchestrát. A jeles évforduló alkalmából a kiemelkedő zongorista, Félix Stüssi kilenc kompozíciót írt, amelyek a zenekar pályájának lényeges pontjait ragadják meg. Montreal és Québec jazz-életének egyik kulcsszereplőjeként az évek óta kiemelkedő kompozíciókkal jeleskedő Jazzlab igencsak pezsdítő jazzel állt elő, mely a legjobb ízléssel idézi az Art Blakey Jazz-Messengerst az 50-60-as évekből, vagy a modernizmust. Alain Bédard és tettestársai, ahogyan a nevük is mutatja, igazi ötlet-laboratóriumot üzemeltetnek, a legmesszemenőbb eredményekkel. A Quintessence merész kompozíciókat vonultat fel, nagyszerű zenészekkel – öröm hallgatni!”
  Christophe Rodriguez, CDJAZZ

  Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

  Ajánló


  Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan…

  SZÉTTÉPVE zenés szembenézés SZABÓ KIMMEL TAMÁSSAL KONCERTSZÍNHÁZ

  Az Operaház előadása most sztárénekesekkel érkezik a Margitsziget nagyszínpadára. Minden idők egyik leghíresebb…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016