• Program


    Jekyll és Hyde
    10

    Jekyll és Hyde

    Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot!
    A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: március 10. vasárnap, 15:00

    Frank Wildhorn: Jekyll és Hyde

    Gyógyít, vagy pusztít?

    London, 19. század. Az orvos Dr. Jekyll megszállottan kutat, hogy elméletét empirikusan is bizonyítsa - ehhez már csak az emberen végzett kísérlet hiányzik.

    A kérdésfeltevés elemi: Meg lehet-e szüntetni az emberben rejlő gonoszságot orvostudományi módszerekkel, egy szérum beadásával? A siker valódi áttörést jelentene, akár el is hozhatná a világbékét. Az illetékes hatóságok azonban tartanak a következményektől és elutasítják a kísérlet végrehajtása iránti keresetet; Jekyll lelkesedése szemükben vakmerő őrültség.
    A medikus viszont nem hagyja eltántorítani magát céljától, az emberiség gyógyításától. Mély meggyőződéssel hisz az igazában, és végül úgy dönt, hogy saját magán végzi el a kísérletet - a kimenetele viszont nem várt mellékhatásokkal jár…

    Örök aktuális téma egy lebilincselő thriller-musicalben, amely a világ egyik legnagyobb Broadway- sikere. Remek dalok hazánk legismertebb musicalszínészeinek előadásában, látványos díszletek és részletgazdag jelmezek garantálják a feledhetetlen élményt!

    Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

    A többszörös Grammy- és Tony-díjra jelölt Frank Wildhorn és a kétszeres Oscar- és Grammy-díjas Leslie Bricusse műve 1990-ben indult el világhódító útjára, és számos feldolgozásban, számtalan színpadon aratott sikert. Minden idők egyik legnépszerűbb musicalje.

    Horror, kaland, gyilkosság, káosz - mély érzelmek, magas filozófia, önfeláldozás: mindez egy pörgő, szenvedélyes és lenyűgözően látványos produkcióban. Az előadás rendező-koreográfusa: Vincze Balázs.  

    Ajánlatunk


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Ajánló


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016