• Program


    Jevgenyij Koroljov zongoraestje  - „MVM Koncertek – A Zongora”

    Jevgenyij Koroljov zongoraestje - „MVM Koncertek – A Zongora”

    Jevgenyij Koroljov a nemzetközi zenei élet különleges jelensége, hallgatóközönségét látványos attitűdök nélkül, rendkívüli művészi és interpretációs képességével és a tolmácsolt művek lenyűgöző spirituális megértésével győzi meg.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 5. kedd, 19:30

    A világhírű zongoraművész vallja, hogy az igazi művészet több a tökéletes színvonalú technikai megvalósításnál. Az érzelmi hatás átadása nélkül elvész a zene igazi mondanivalója.

    Bach A fúga művészete Jevgenyij Koroljov által készített CD felvételére Ligeti György világhírű zeneszerző emlékezetesen reagált: „ha csak egyetlen CD-t tudnék magammal vinni egy lakatlan szigetre, akkor Koroljov Bach-felvételét választanám, mert még az éhségtől és szomjúságtól elepedve is egyre csak ezt a felvételt hallgatnám újra és újra, egészen az utolsó leheletemig.”

    „Már gyermekkoromban úgy döntöttem, Bach zenéjét akarom játszani egész életemben.” - részlet a Bojta Zsuzsannának adott interjújából.

    Műsor:

    J. S. Bach: Goldberg-variációk, BWV 988

    Fotó: Gela Megrelidze

     

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016