• Program


    Jövő karácsonykor ugyanitt

    Jövő karácsonykor ugyanitt

    Az előadásban felcsendülnek klasszikus és karácsonyi musical dalok. Szívünkhöz közelálló versek és monológok klasszikus költők tollából.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 23. hétfő, 19:00

    Jövő karácsonykor ugyanitt

    Adott egy középiskolai baráti társaság, akik az évek során eltávolodtak egymástól. Csupán egy hagyományt megtartva minden évben Karácsony előtt egy nappal összejönnek és elmesélik az utóbbi év történéseit. Szerelmeket, kudarcokat, álmokat, vágyakat, munkát, családot és persze nosztalgiáznak a régi diákéveikről.
    Egy estére most Önök is részesei lehetnek a fiatalok forralt borozós estjének.

    Az előadásban felcsendülnek klasszikus és karácsonyi musical dalok. Szívünkhöz közelálló versek és monológok klasszikus költők tollából.  

    Ajánlatunk


    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

    Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

    zenés játék két részben

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016