• Program


    Jupiter holdja / Jupiter's Moon (with English subtitles)

    Jupiter holdja / Jupiter's Moon (with English subtitles)

    magyar dráma | in Hungarian with english subtitles, 128 perc, 2017
    magyar nyelven, angol felirattal
    Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 14:45

    Rendező: Mundruczó Kornél

    Írta: Kornél Mundruczó, Kata Wéber
    Szereplők: Merab Ninidze, Zsombor Jéger, György Cserhalmi

    A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.

    " A Jupiter holdja igen ambiciózus vállalás. Pro primo lenyűgöző filmalkotás. Mundruczó Kornél eddigi leglátványosabb műve, mely (..) nyugodt szívvel odatehető akár a tengerentúlon már befutott karizmatikus rendezők művei mellé. Ezzel Mundruczó elérte, hogy innentől kezdve a filmtörténet a szerzői akciófilmesek közé sorolja, közvetlenül olyan nevek mellé rangsorolva, mint Christopher Nolan, Alejandro Gonzales Inarritu vagy Kathryn Bigelow. (...) Mundruczó Kornél szintet ugrott" - írta Csákvári Géza filmkritikus az IGN-en megjelent kritikájában.

     

    Forgalmazó: InterCom

    Ajánlatunk


    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

    Ajánló


    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016