• Program


    Kacsint a hold

    Kacsint a hold

    A klasszikus kabaré és a „pesti humor” a kultúránk részét képezi. Ezen az estén remek kabaréjeleneteket láthatnak, sanzonokkal, ismert kuplékkal fűszerezve. Önfeledt szórakozás vár minden kedves nézőnkre.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 25. vasárnap, 20:30

    Kacsint a hold...
    -zenés kabaré-

    A klasszikus kabaré és a „pesti humor” a kultúránk részét képezi. Ezen az estén remek kabaréjeleneteket láthatnak, sanzonokkal, ismert kuplékkal fűszerezve. Önfeledt szórakozás vár minden kedves nézőnkre.

    Szereplők: Szemerédi Bernadett, Komáromi Anett, Vanya Tímea, Harcsa Boglárka, Nádházy Péter, Ragány Misa, Timkó János, Varga Viktor, Boronyák Gergely, Nagy Róbert, Papp Csaba, Biró Gyula

    Rendező: Dósa Zsuzsa

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

    Ajánló


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016