• Program


    Káddis Térey Jánosért

    Káddis Térey Jánosért

    Vadonatúj Prieger-mű, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új mezőbe az imádság, a szépirodalom, a kortárs elektronika és a biblikus motívumok segítségével. Egyszerre szól az irodalomrajongóknak, a színházszeretőknek, a zenekedvelőknek egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 8. hétfő, 19:00

    Káddis Térey Jánosért

    Vadonatúj Prieger-mű, s annak szekszárdi ősbemutatója, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új, meglepő, mégis szakrális kompozíciós mezőbe az imádság, a szépirodalom, a kortárs elektronika és a biblikus motívumok segítségével.

    Egyszerre szól az irodalomrajongóknak, a színházszeretőknek, a zenekedvelőknek egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza. A Kaddist 11 hónapon át mondják az elhunyt szerettekért, de mi mondjuk mindig, mindenkor Térey Jánosért, a debreceni születésű költőóriásért, a humoros barátért, a kegyelmet nem ismerő repperért, az építészetrajongó struktúraépítőért, a botanikus kertek rajongójáért, a 24/24 órás emberért, aki tavaly hunyt el tragikusan fiatalon, 49 évesen.

    Külön érdekessége a szekszárdi bemutatónak, hogy pár nappal megelőzi a budapesti Margó Könyvfesztivál bemutatóját.

    Előadják:
    Prieger Zsolt (Anima Sound System)  és Törőcsik Franciska

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016