• Program


    Kakaókoncert

    Kakaókoncert

    Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a szimfonikus zenekar hangszereivel és a koncertre járás szabályaival. A hangverseny után kakaó várja a gyerekeket az előtérben.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    október 08. vasárnap
    14.30 és 16.30
    BFZ Próbaterem
    Illési Erika

    november 19. vasárnap
    14.30 és 16.30
    BFZ Próbaterem
    Illési Erika

    február 11. vasárnap
    14.30 és 16.30
    BFZ Próbaterem
    Fischer Iván

    április 20. szombat
    14.30 és 16.30
    BFZ Próbaterem
    Illési Erika

    május 12. vasárnap
    14.30 és 16.30
    BFZ Próbaterem
    Fischer Iván

    A Fesztiválzenekar gyerekeknek szóló programsorozata közel negyedszázada ad minőségi klasszikus zenei élményt a legkisebbeknek. Az együttes próbaterme nemcsak a műsorra tűzött nagyzenekari művek apró részleteinek kikísérletezésére és kamaramuzsikálásra szolgál, hanem itt zajlik a klasszikus zenéért rajongó következő generációk kinevelése is. Aligha kell ezeknek az eseményeknek jobb reklám, mint hogy a BFZ törzsközönségének tagjai közül sokan itt szerették meg a zenét pöttyös bögrével a kezükben – ma pedig már saját gyerekeiket hozzák a Kakaókoncertekre! Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a szimfonikus zenekar hangszereivel és a koncertre járás szabályaival. A hangverseny után kakaó várja a gyerekeket az előtérben.

    2015 óta a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány szakmai közreműködésének köszönhetően a Kakaókoncertek autizmusbarát változata is látogatható. Hogy az autizmussal élő gyerekeknek ne kelljen váratlan dolgokkal szembesülniük, és a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, a BFZ vizuális és hanghatásokra felkészítő segédanyagot biztosít előzetesen a családoknak.

    Ajánlatunk


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016