• Program


  Kakaókoncert
  5

  Kakaókoncert

  A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának beavató örömzenéje gyerekeknek és azoknak, akiket magukkal hoznak

   több

  A zene szeretete, a ritmus magával ragadó ereje mindnyájunkban zsigerileg ott van. A legkisebb babák kellemes zenére, altatóra alszanak el a legjobban. 

  Az egy éves gyermek, amint zenét hall, ritmusosan mozog, „táncol”, tapsol, és ami a legfontosabb: mosolyog! Ezt az eredendő kapcsolatot idővel hajlamosak vagyunk elfelejteni. Mi ezt szeretnénk fenntartani a legkisebbekben, és felidézni az idősebbekben.

  A játékszín Házimuzsika estje új formát ölt, és átköltözik a Nagyszínház Nézőtéri Társalgójába. Várjuk a nagymamákat unokástul, szülőket gyerekestül, fiatalokat barátostul.
  Lesz kvartett, kvintett, duett, trió és egyéb hangszeres csoportosulás, nem ragaszkodunk a formához. Célunk a zene megismertetése és a hangszerek bemutatása rendhagyó módon, egy kicsit beszélgetve egy kicsit muzsikálva egy kicsit énekelve. Van egy olyan hangszer is a világon, amelyik mindenkiben benne van, ez a hangszálunk.

  Célunk a zene megismertetése és megszerettetése, a Miskolci Nemzeti Színház Zenekarának tagjai szívesen látjuk Önöket egy zenés délelőttre, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő zenét és elfogyaszt velünk együtt egy csésze kakaót, melyre mindenki vendégünk.

  Ajánló


  Shakespeare Vízkeresztjében minden megvan amire a színház vágyik. Csak játék, csak szerelem, csak…

  Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- és kétszeres Fonogram díjas énekesnő.

  Cesar Millan, a világhírű kutyapszichológus és motivációs szakember, szerte a világon milliók gondolkodásmódját…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016