• Program


    Kamea Dance Company: Máté passió 2727
    9

    Kamea Dance Company: Máté passió 2727

    Az emberiség még mindig fájdalmasan, zavarodottan, siránkozva várja a Messiást? Felkészültünk-e a megváltóra?
    Tamir Ginz kortárs interpretációja Johann Sebastian Bach Máté-passiójából (BWV 244) egy mestermű, amely világszerte elragadó kritikákat kapott.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. április 7. péntek, 19:00

    Előadó: Kamea Dance Company (Izrael)
    Előadás címe: Máté-passió 2727

    Zene: Johann Sebastian Bach
    Koreográfia: Tamir Ginz

    Leíírás a társulatról:
    A Kamea Dance Company, az izraeli tánc ’szerencsehozó talizmánja’ az elmúlt két évtizedben világszerte meghódította a közönséget. A társulatot egyedülálló stílusáról ismerik, amely erős drámai témákat és intenzív, virtuóz mozgást ötvöz. Tamir Ginz művészeti vezető színes és expresszív koreográfiáiban gazdag rétegvilágot teremt. A Kamea Dance Company sokoldalú és szenvedélyes táncosnak ad otthont, székhelye az izraeli Beer Sheva, a Negev fővárosa. A társulat gazdag repertoárjában nemzetközileg elismert vendégkoreográfusok művei is szerepelnek.

    Máté-passió 2727
    Az emberiség még mindig fájdalmasan, zavarodottan, siránkozva várja a Messiást? Felkészültünk-e a megváltóra?
    Tamir Ginz kortárs interpretációja Johann Sebastian Bach Máté-passiójából (BWV 244) egy mestermű, amely világszerte elragadó kritikákat kapott.
    "Izraeli zsidó koreográfusként, holokauszt-túlélők fiaként célom, hogy ezzel a koreográfiával hidat építsek a nemzetek és vallások között. Ebben az új világban, ahol mindenki Jézus, és Jézus közülünk való...". - Tamir Ginz

    Tamir Ginz-ről:
    - A Kamea Dance Company művészeti igazgatója és rezidens koreográfusa
    - Izraeli és külföldi táncművészeti képzése után Tamir Ginz a Haifa Balettben táncművészként dolgozott, majd Ohad Naharin művészeti vezetésével a Batsheva Dance Company táncosa volt.
    - Ginz volt a tel-avivi Bat-Dor Dance Company rezidens koreográfusa és a Bat-Dor Táncstúdió kortárs tánctagozatának vezető tanára (1991-2001). A Bat-Dor számára készített első koreográfiájával, a ’Platform 1’-gyel elnyerte 1997-ben a dániai Albert Gaubier-díjat. 2002-ben elhagyta a Bat-Dor Tel-Avivot, hogy Daniella Schapira-val megalapítsa a Kamea Dance Company-t.
    - Ginz munkája ötvöz egy egyéni táncstílust és az ő személyes vallomását, amelynek kombinációi erős drámai darabokat eredményeznek.
    - Ginz visszatért a színpadra, hogy a Kameával táncoljon a ’Secret Garden’ és a ’Limelight’ című előadásokban.
    - Ginz angol nyelvészet és irodalom és szociológia szakon szerzett diplomát a Haifai Egyetemen, valamint táncpedagógusi diplomát a Kibbutz Állami Szemináriumi Főiskolán.
    - Ginz kortárs táncot tanított Izrael számos vezető iskolájában.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    zenés átirat két részben

    Ajánló


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016