• Program


    Karácsonyi koncert

    Karácsonyi koncert

    Az Artisjusdíjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és a nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 19. csütörtök, 19:00

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra karácsonyi koncertje

    Tóth Vera a 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált Magyarország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb énekesévé. 2012-ben került kapcsolatba a BJO-val, számos közös koncertjük bizonyítja, egy újabb sikertörténet indult útjára. Az Artisjusdíjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és a nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

    A Budapest Jazz Orchestra Magyarország legnépszerűbb big band-je. Vezetője Kollmann Gábor szaxofon művész, aki 2012 óta tagja a James Morrison által vezetett Schagerl All Stars big band-nek, valamint a Magyar Jazz Szövetség alelnöke. Vezetésével a Budapest Jazz Orchestra számos sikeres évet tudhat maga mögött. A zenekar évek óta világszínvonalon mutatja be nem csak a korabeli swing zenét, hanem a jazz szinte összes válfaját. A BJO majd minden tagja diplomás jazz zenész, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen zenei stílust képesek legyenek magas színvonalon előadni. Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra nagy áttörést jelentett a hazai jazz-élet számára.

    Szaxofon – Kollmann Gábor, ifj. Ludányi Tamás, Csejtei Ákos, Zana Zoltán, Varga György
    Harsona – Schreck Ferenc, Skerlecz Gábor, Frolov Ákos, Nagy Viktor Dániel
    Trombita – Tulkán Péter, Magyar Ferenc, Koós-Hutás Áron, Pecze Balázs
    Zongora – Juhász Attila
    Gitár – Birta Miklós
    Bőgő – Hárs Viktor
    Dob – Serei Dániel

    Előadás ideje: 90 perc

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Ajánló


    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016