• Program


    Karácsonyi Valceremónia- táncgála egy részben
    2

    Karácsonyi Valceremónia- táncgála egy részben

    A Valcer Táncstúdió karácsonyi gálaműsora az idén is – immár 30 éve – hagyományosan az ünnepvárás jegyében zajlik. Műsorukat a báli táncok, a standard és latin-amerikai táncok a modern mazsorettek kedvelőinek ajánlják.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 18. szombat, 18:00

    Karácsonyi Valceremónia

    A Valcer Táncstúdió Debrecen egyik legmeghatározóbb tánciskolája, ami 1990-es alapítása óta töretlen sikernek örvend a táncot mind hobbi, mind professzionális szinten művelők körében. Rendszeresen találkozhatunk táncosaikkal helyi, országos és nemzetközi táncversenyeken, rendezvényeken, fesztiválokon, elmaradhatatlan résztvevői évtizedek óta a Debreceni Virágkarneválnak is.

    Az évet hagyományosan egy nagyszabású gálaműsorral zárják, melyre idén december 18-án, szombaton 18 órától kerül sor a Kölcsey Központban. A gálán fellépnek: versenytáncosok, formációs csoportok, mazsorettek, és a Valcer Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai és tánciskolásai.

    Ajánlatunk


    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016