• Program


    Karosi Júlia | Ingrid Jensen | Kristjan Randalu - Inner Voice / BARTÓK TAVASZ 2024

    Karosi Júlia | Ingrid Jensen | Kristjan Randalu - Inner Voice / BARTÓK TAVASZ 2024

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 20:00

    Közreműködik: Karosi Júlia – ének, Ingrid Jensen – trombita, Kristjan Randalu – zongora

     

    Három rendkívül egyedi hangú és bátran kísérletező zenész, az énekes Karosi Júlia, az észt zongoraművész, Kristjan Randalu és a kanadai trombitás, Ingrid Jensen lemezbemutató koncertje különleges csemegének ígérkezik. Az Inner Voice (Belső hang) című új lemezen Karosi Júlia és Kristjan Randalu új kompozíciói mellett népdalfeldolgozás és klasszikus szerzők (Muszorgszkij, Bartók, Villa-Lobos) műveinek átiratai is szerepelnek. Többségük letisztult, intim hangzással párosul, az album nagyobbik része ugyanis ének-zongora duó, csak néhány dalban egészül ki a hangzás trombitával.

    „Kristjan Randalu zenéje és játéka évek óta fontos ihletforrás számomra. Ahogyan klasszikus zenére improvizál, az egészen egyedülálló, saját kompozíciói pedig egy különleges univerzumot tárnak elénk. 2021-ben adott koncertünk után kezdett körvonalazódni egy közös album koncepciója. Kristjannal rendkívül inspiráló volt a munka, jelentős részt vállalt a kompozíciós munkában és a hangszerelésben egyaránt. Ingrid Jensen munkásságát is hosszú ideje követem, csodálatos művész, aki hangzásvilágával, érzékeny játékával sokat adott az albumhoz.” (Karosi Júlia)

    Ajánlatunk


    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016