• Program


    Kárpát-medencei Irodalmi Gála

    Kárpát-medencei Irodalmi Gála

    Többszörösen díjazott szerzők, friss kötetes vagy éppen debütálni készülő fiatal tehetségek vidám, zenés és érzelmes, magas színvonalú produkcióját láthatják-hallhatják majd – és szinte kizárt, hogy legalább egy költő vagy író ne lopná be magát a nézők szívébe hosszabb távra is!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 17. péntek, 20:30

    Kárpát-medencei Irodalmi Gála
    Az Előretolt Helyőrség Íróakadémia előadása

    Az Előretolt Helyőrség Íróakadémia 2016 óta népszerűsíti Kárpát-medence-szerte meghirdetett programját, folyamatosan bővülő tagsággal. Célja, hogy felfedezze az irodalmi tehetségeket határoktól függetlenül, és szakmai, valamint anyagi lehetőségeket nyújtson álmaik beteljesítéséhez.
    A gyulai gálaesten egy színpompás keresztmetszetet kínálnak az Íróakadémia munkásságából: oktatók, mentorok és pályakezdők együtt lépnek színpadra, ezzel is jelezve, hogy csapatként, szinte családként működnek együtt ebben az irodalmi közösségben. Többszörösen díjazott szerzők, friss kötetes vagy éppen debütálni készülő fiatal tehetségek vidám, zenés és érzelmes, magas színvonalú produkcióját láthatják-hallhatják majd – és szinte kizárt, hogy legalább egy költő vagy író ne lopná be magát a nézők szívébe hosszabb távra is!

    Fellépnek:
    Bék Timur (Bonyhád-Szeged)
    Gál János (Budapest)
    Juhász Kristóf (Budapest)
    Leczo Bencze (Komárom)
    Marcsák Gergely (Beregszász)
    Nagy Koppány Zsolt (Székelyudvarhely-Budapest)
    Nagy Lea (Budapest)
    Pejin Lea (Zenta)
    Polgár Kristóf (Abony-Kolozsvár)
    Shrek Tímea (Beregszász)
    Vöröskéry Dóra (Békéscsaba-Szeged)
    Zalán Tibor (Budapest)

    Zenél: Gál János, Marcsák Gergely és Pejin Lea

    Szerkesztő-műsorvezető:
    Orbán János Dénes költő, író, az Előretolt Helyőrség Íróakadémia vezetője

    Ajánlatunk


    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016