• Program


    Kérész Művek 53. - Képző Művek

    Kérész Művek 53. - Képző Művek

    Kérész Művek – Képző Művek
    Performansz-kocsma sorozat
    9 évad, 53 epizód

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 24. szombat, 20:00

    Egy előadás, mely egyazon napon megszületik, kiteljesedik, és meghal.

    Ez alkalommal az Artus Stúdió képzőművészei alkotnak az Artus társulat előadóinak közreműködésével.

    Alkotók: Baló Dániel, Csató József, Fischer Balázs, Ilka Rita, Király Gábor, Knyihár Bence, Mohácsi András, Nagy Géza, Nádor Tibor, Rabóczky Judit, Sinkovics Ede, Turcsány Villő, Varga Virág

    Minden Kérész Művek premier. A társulat művészei egy adott témára, egyetlen intenzív próbanap alatt hoznak létre egy új, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen előadás-eseményt. Ami aznap este történik, az abban a formájában soha többet nem lesz látható.

    A Kérész Művek sorozat minden estje szokatlan, izgalmas és kiszámíthatatlan az alkotó-előadók és a nézők számára egyaránt. Nincs színpad, nincs nézőtér. A nézők és művészek, mint egy kávéházban, asztaloknál ülve kötetlenül beszélgethetnek, miközben folyamatosan vizuális, zenei és színházi akciók történnek körülöttük.
    A Kérész Művek meghatározhatatlan műfajára talán a „kortárs varieté” vagy„ performansz-kocsma” lehetne a legjobb kifejezés.

    Az Artus Kérész Művek performansz-kocsma sorozata 2010-ben indult útjára és a mai napig 52 epizódot mutattak be. Célja, hogy gondolatokban gazdag, formailag merész akciókkal élessze fel a „performance art” valódi szellemét, ahol a spontenaitás és az átgondoltság paradox módon, egyszerre érvényesül.
    Az Artus társulat gyakran hív meg vendégművészeket egy-egy Kérész Művek est megalkotásához. A színház és tánc műfaján kívűl képzőművészek, zenészek, intermédia művészek, filmesek és programozók, olykor hazai vagy külföldi társulatok is kapcsolódnak a kreatív munkához.

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016