• Program


  Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém
  7

  Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém

  A B32 Galéria és Kultúrtér és az előadás csak védettségi igazolvánnyal rendelkező koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára látogatható. Megértésüket köszönjük!

  Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém

  „– Egyvalamit nem szeretek: sietni – szólalt meg egy augusztusi késő délutánon Kicsibácsi. – Itt van például a nyár. Amilyen hirtelen jön, egy napon – és ez, akárhogy is nézzük, nem egy távoli nap – ugyanolyan váratlanul, akárha sürgős dolga támadt volna, odébbáll innét. – A nyár – biccentett Imikém, s fülén megvillant a fény, mint egy játék bádogvaku.”

  Képzeljük azt, hogy van valahol egy hely, odabent. Ezen a helyen él Kicsibácsi és Kicsinéni meg Imikém, a bádognyúl, aki igazából… Na mindegy, ez bonyolult, elég annyi, hogy ő is ott lakik velük. Kint épp nincs semmi, legalábbis semmi olyan. Úgyhogy ők hárman nem is mennek sehova. Minek mennének, otthon is bőven akad csinálnivaló! Úgy saccperkábé: minden. Ami azért, lássuk be, korántsem kevés! Találmányok, kísérletek, elképesztő kalandok, mi több, olykor egy-egy világverseny is – csupa olyasmi, amihez Kicsibácsiéknak (na meg Imikémnek) ki sem kell dugniuk az orrukat az ajtón. Ahogy nekünk sem, ha már úgy alakult, hogy mi is ott lehetünk velük. Legalábbis képzeljük azt…

  A Nézőművészeti Kft. Dániel András írásai alapján készült előadása kintről és bentről, együttről és különről, gombócevésről és a helyes kanyarodásról – nem csak felnőtteknek.

  Játsszák:
  KICSIBÁCSI................................. Katona László
  KICSINÉNI................................... Jankovics Anna
  IMIKÉM, A BÁDOGNYULUK....... Jaskó Bálint

  Jelmez: Pirityi Emese
  Díszlet: Játéknap Csapat
  Bútor: Redone Projekt
  Mozgás: Méhes Csaba
  Zene: Marton Róbert
  Dalszöveg: Marton Róbert és Dániel András
  Fény- Hang: Ács István
  A rendező munkatársa: Fábián Ilona
  Színpadra alkalmazta és rendezte: Gyulay Eszter

  Külön köszönet Lengyel Csabának, Túri Lajosnak, Gyulay Erikának és Szabó Lászlónak

  Ajánló


  Lassan hagyománnyá válik, hogy Budapest egyik legvonzóbb és legszebb pontján, a Margitszigeten búcsúztatja…

  Az Apáca show musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016