• Program


  Kieran Hurley: Szócső

  Kieran Hurley: Szócső

  Kieran Hurley magával ragadó, megrázó, de a humort sem nélkülöző drámája nem csak az írói felelősségről beszél, hanem mindannyiunkat szembesít azzal, hogyan viszonyulunk a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaihoz.

  Kieran Hurley: Szócső

  Edinburgh, napjainkban. Egy negyvenes nő épp a mélybe készül vetni magát a város legmagasabb pontjáról, amikor az utolsó pillanatban egy tinédzser fiú visszarántja. A találkozással mindkettőjük élete megváltozik. Libby naphosszat kávézókban tölti az idejét, és írónak nevezi magát, bár évek óta egy sort sem vetett papírra. Declan tehetséges fiatal művész, akinek meg kell küzdenie konfliktusoktól és erőszaktól terhelt otthonával. Ahogy a kulturális és osztálybeli különbségek ellenére egyre jobban összebarátkoznak, Libby meglátja a lehetőséget a nagy írói visszatérésre.
  Szüksége van Declan történetére. De van hozzá joga, hogy kisajátítsa?

  Kieran Hurley magával ragadó, megrázó, de a humort sem nélkülöző drámája nem csak az írói felelősségről beszél, hanem mindannyiunkat szembesít azzal, hogyan viszonyulunk a társadalom legkiszolgáltatottabb tagjaihoz. A darab ősbemutatója
  2018-ban volt az edinburghi Traverse Theatre-ben, 2019-ben pedig nagy sikerrel mutatták be a londoni Soho Theatre-ben is.

  Szereplők: Fullajtár Andrea, Szántó Balázs

  Díszlet, jelmez: Márkus Sándor
  Dramaturg: Szilágyi Bálint
  A rendező munkatársa: Nagy Viktória

  Rendező: Szilágyi Bálint

  A Független Színművészetért Alapítvány előadása.

  Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy előadásunkban olykor erős fény- és hanghatásokat alkalmazunk!

  Ajánló


  A remek zenékkel fűszerezett vígjáték az ismert szerzőpárostól, garantált szórakozást nyújt a kikapcsolódni vágyó nézőknek.

  Élőzenés táncköltemény két felvonásban Közreműködnek: Szirtes Edina „Mókus” és Ferenczi György 1-ső Pesti Rackák

  A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016