• Program


  Kifestett idő - Fehér László festőművész kiállítása

  Kifestett idő - Fehér László festőművész kiállítása

  FEHÉR LÁSZLÓ Kossuth-díjas festőművész

   

  Kifestett idő című kiállítása

   

  2020. július 1. – augusztus 13.

   

  A kiállítás Fehér László legújabb műveit mutatja be, azokon belül is két műcsoportra, az Emléknyomatok című festménysorozatra és a művész új papírmunkáira fókuszál. Az Emléknyomatok festményein visszatér a művész korábbi periódusaiban más-más kontextusokban megjelenő rózsaszín, amely ezúttal a családi archívumból származó fényképeket, illetve ismeretlenek által készített amatőr felvételeket idéző hétköznapi jelenetek éteri, absztrakt közegeként jelenik meg. Az elhalványult-kifakult nyomatokhoz is hasonlatos festményeken és papírmunkákon lebegő, izolált emberalakok jelennek meg. A tünékeny árny- és emlékképek kiszakadnak térből és időből: köthetők ugyan bizonyos történeti korszakokhoz, egyúttal kívül is kerülnek az idő folyásán, ám a velünk élő múlt lenyomataiként tűnnek fel.

   

  A védőtávolság biztosítása, valamint a nagyobb tömegek elkerülése érdekében a tárlat regisztrációs jegy megvásárlásával látogatható (a regisztrációs jegy ára 200 Ft). A Galériában egyidőben egyszerre 15 fő tartózkodása ajánlott. Az esetleges várakozást illetően köszönjük megértésüket.

   

  Jegyek kaphatók a hegyvidekgaleria.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) és a Hegyvidék Galériában (1126 Budapest, Királyhágó tér 10.).

   

  A kiállítás 2020. augusztus 13-ig tekinthető meg a Galéria nyári nyitvatartási idejében, kedden, szerdán és csütörtökön 12:00–18:00 között.

   

  Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

   

  Ajánló


  Anna szellemes, csodálatos fiatal nő, aki a moszkvai szalonok szokásai szerint idősebb férfi…

  A Szegedi Szabadtéri Játékok műsorát a 2021-es évad végén egy igazi klasszikus musical-legenda…

  Aréna élmény, maximális biztonság - Rómeó és Júlia Aréna musical új időpontban!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016