• Program


    Kiflihajó Zenekar koncertje

    Kiflihajó Zenekar koncertje

    Közreműködik: Körmendy Dávid (ének, móka, kacagás), Sas Szilárd (gitárok), Székely Zoltán (fúvósok, vokál). Vendég: Tóth Boglárka (hegedű, ének)

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 11:30

    „Messzire visz a Kiflihajó”

    1. A Kiflihajó fedélzetéről olyan dalok szólalnak meg, amelyek az év adott időszakához kapcsolódnak és nem maradhatnak el a kötelező ‘slágerek’ sem.

    2. A Kiflihajó fedélzetén a jó hangulatról Csücsök kapitány és legénysége gondoskodik változatos zenékkel, interaktív műsorral. A Kiflihajót a zene viszi előre, a gyermekre, mint Kifli-matrózokra pedig sok érdekes feladat és kaland vár.

    3. A Kiflihajó egy speciális formájú pékáruból, kifliből készült vízi jármű, mely rendeltetésszerűen a zene tengerén használható. A hajótest válogatott alapanyagokból, dalszövegekből készült, így biztosít szellemi táplálékot az utazóközönség számára. A Kiflihajó alkalmas kalandozásokra különböző zenei világok közt és természetesen Holvoltholnemországba is bejáratos.

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016